Eenvoudig beheer Producten, bestellingen, facturen en klanten beheren via overzichtelijke beheeromgeving.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Hoe meer bezoekers, hoe meer potentiële klanten!

Veilig shoppen Intuïtief afrekenproces met veilige en vertrouwde betaalmethoden.

Gebruiksvriendelijk Logische indeling zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Statistieken Een real-time dashboard met een overzicht van de verkoop, omzet en conversie.

Kosten De kosten voor een professionele webshop hangen geheel af van jouw wensen!

Voorbeelden van onze webshops

Logo van Horren.com Horren.com

Horren.com

In de webshop van deze horren specialist kan je via een gebruiksvriendelijke interface eenvoudig maatwerk horren bestellen. Je bestelling wordt vervolgens door Horren.com geproduceerd en via een externe partij thuisbezorgd.

Lees verder...
Logo van Finefoods Online Finefoods Online

Finefoods Online

Voor Finefoods Online hebben we een stijlvolle webshop ontwikkeld die perfect aansluit bij het exclusieve assortiment. Een goede zoekfunctie en een eenvoudig afrekenproces zorgen voor extra gebruiksgemak.

Lees verder...
Logo van Horren.com zakelijk Horren.com Zakelijk

Horren.com Zakelijk

Speciaal voor de zakelijke markt hebben we een variant op de succesvolle webshop van Horren.com ontwikkeld: Horren.com Zakelijk. Met een handige 'Snel bestellen' module en gepersonaliseerde prijslijsten!

Lees verder...

SEO

Met vele concurrenten online is het essentieel dat een nieuwe webshop zoekmachinevriendelijk wordt opgezet. Dit vergt een continue inspanning omdat zowel de techniek als de ranking algoritmes van Google veranderen. Een goede SEO strategie leidt meer bezoekers naar de webshop: elke bezoeker is een potentiële klant!

Logische indeling

Categoriseer je producten overzichtelijk, zodat bezoekers gemakkelijk hun weg kunnen vinden door het productaanbod. Ook op kleine schermen, zoals smartphones en tablets, moet zo’n productoverzicht pagina er netjes uitzien. Daarom voorzien we jouw webshop van responsive design.

Om een relevante selectie uit het assortiment te maken en snel het gewenste product te vinden, zijn zoek- en filtermogelijkheden een must. We stellen alles in het werk om het de bezoeker gemakkelijk te maken, want voor je het weet verlaat hij jouw webshop en koopt hij bij de concurrent.

Betrouwbaar en veilig afrekenen

Het afrekenproces moet intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn om afhaken te voorkomen. Allereerst worden op de winkelwagenpagina de gekozen producten en prijzen overzichtelijk getoond. Vervolgens wordt de bezoeker begeleid bij het afrekenen: van het invullen van adresgegevens tot het kiezen van de gewenste betaal- en leveringsopties. Vanzelfsprekend voorzien we de webshop van veilige betaalmethoden.

Eenvoudig beheer

In de beheeromgeving van de webshop kan je als beheerder eenvoudig producten, bestellingen en facturen beheren. Dit is op tal van manieren uitbreidbaar, om het perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan het importeren van producten van de leverancier, importeren van bankafschriften en koppelen met boekhoudsoftware.

Real-time statistieken dashboard

Met Google Analytics kun je eenvoudig inzicht krijgen in de statistieken van je webshop: Het aantal bezoekers, hoe ze op de website komen, hoe lang ze blijven en vanaf welke pagina ze de webshop verlaten. Dit combineren we met verkoopinformatie tot een real-time dashboard binnen de beheeromgeving van de webshop. Op het dashboard zie je in één oogopslag hoeveel orders er binnen zijn gekomen en hoe de omzet groeit!

Kosten

Of je nu een beginnende webshophouder bent of al jaren producten online verkoopt, PLint-sites denkt met je mee om tot een maatwerk oplossing te komen. We maken een plan om jouw wensen binnen budget te kunnen realiseren. Alles is mogelijk, van een eenvoudige WordPress + WooCommerce webshop tot een volledig op maat gemaakte webshop met een uniek design en een beheeromgeving die perfect is afgestemd op jouw bedrijfsprocessen.

Offerte aanvragen

Mail ons of vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Overige diensten

Bekijk ook de overige diensten van PLint-sites: