Zoekmachine optimalisatie (SEO) Bezoekers beginnen op Google...
... en vinden jouw website!

Intuïtief en gebruiksvriendelijk Een snelle website die gemakkelijk te bedienen is en waarop bezoekers vinden wat ze zoeken.

Responsive design Je website werkt perfect op tablets en smartphones: apparaten van nu én de toekomst.

Maatwerk oplossing Samen bepalen we de beste oplossing voor jouw wensen.

Groene hosting Onze websites worden gehost op een serverpark dat wordt voorzien van groene stroom.

Kosten Goede afspraken over de kosten zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voorbeelden van onze websites

Logo van Solo Cooking Solo Cooking

Solo Cooking

Solo Cooking is een moderne single page application (SPA) gebouwd met het Javascript framework Vue. Het resultaat is een supersnelle website waarop je gemakkelijk lekkere recepten voor 1 persoon kunt vinden.

Lees verder...
Logo van Train-mee Train-mee

Train-mee

Train-mee is een wielerblog met een unieke opzet. Het populaire WordPress CMS gebruiken we voor het beheer van de blog berichten. De frontend is volledig op maat gemaakt met het Laravel framework. Zo combineren we het beste van beiden.

Lees verder...
Logo van Train-mee Uitvaart Utrecht

Uitvaart Utrecht

De website voor Uitvaart Utrecht is op maat ontwikkeld in Laravel. Een beheeromgeving was niet nodig dus hebben we ons volledig kunnen storten op de gebruiksvriendelijkheid, design, SEO en een logische opbouw van de site.

Lees verder...
Portfolio website Portfolio website

Portfolio websites

Een portfolio website is ideaal voor bijvoorbeeld kunstenaars en fotografen, want afbeeldingen zijn hier de sleutel tot succes. Scherpe afbeeldingen en foto's zijn dan ook een must voor een strak design.

Lees verder...

SEO

Uiteraard is de vindbaarheid van je website van groot belang. Hoe hoger je positie in de zoekresultaten van Google, hoe groter de kans dat een bezoeker doorklikt naar jouw website. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat je website beter gevonden wordt. Eén van de belangrijkste zaken is bijvoorbeeld om de bezoekers relevante informatie aan te bieden.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

Een bezoeker wil je zo lang mogelijk vasthouden op je website. Dat doen we met een overzichtelijk menu en logisch opgebouwde pagina’s, zodat een bezoeker snel kan vinden wat hij zoekt.

Gebruiksvriendelijkheid wordt vaak als vanzelfsprekend gezien. Het valt echter pas op als dit ontbreekt. PLint-sites ontwikkelt haar websites met veel oog voor detail op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

Responsive Design

Websites worden op tal van apparaten bekeken. Ruim 40% van het websitebezoek vindt tegenwoordig plaats op een smartphone of tablet. PLint-sites maakt haar websites standaard responsive, zodat je website ook gebruiksvriendelijk en intuïtief werkt op deze kleinere apparaten. Zo zorgen we er voor dat je website snel laadt, tekst goed leesbaar is en voorzien we jouw website van een menu dat prettig werkt op alle schermen.

Een maatwerk oplossing voor jouw website

Ons doel is het ontwikkelen van een website die past bij jouw bedrijf, wensen en budget. In overleg zullen we dus een plan maken voor de realisatie van je nieuwe website. Dat kan uiteenlopen van een gemakkelijk beheerbare website in het bekende WordPress CMS tot een volledig op maat gemaakte website of zelfs een progressive web app!

Duurzaamheid en groene hosting

Om ook een steentje bij te dragen aan het milieu hebben wij ervoor gekozen om onze websites te hosten bij een zogenaamde groene host. Een groene host zorgt ervoor dat er zo efficiënt mogelijk wordt omgegaan met energie die op een duurzame manier wordt opgewekt.

Met groene hosting draag je bij aan een beter milieu

Kosten

Websites zijn er in alle soorten en maten. Van kleine websites met enkele pagina's tot uitgebreide, complexe sites met veel maatwerk. Om een kostenindicatie te kunnen geven voor een maatwerk website hebben we informatie nodig over je wensen. Laat in dat geval je gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen dan snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Mail ons (info@plint-sites.nl) of vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Overige diensten

Bekijk ook de overige diensten van PLint-sites: