Al sinds 2014 zijn we betrokken bij Finefoods Online, een webshop in exclusieve delicatessen. Initieel hebben we enkel ondersteuning geboden bij het beheer en onderhoud van de toenmalige webshop. In 2019 hebben we de webshop gemoderniseerd door deze volledige te herbouwen en te voorzien van een eigentijds, stijlvol design.

Onze rol

  • Ontwikkeling webshop
  • Project management
  • Sparring partner
  • Design
Webshop Finefoods Online ontwikkeld door PLint-sites

Achtergrond

De ervaringen met de oorspronkelijke webshop zijn zeer waardevol gebleken bij de ontwikkeling van de nieuwe webshop. We wisten precies welke positieve punten terug moesten komen en waar verbetering mogelijk was. Zo hebben we voor de eigenaren een beheeromgeving ontwikkeld die minder uitgebreid is dan de oorspronkelijke variant, maar wel alles kan wat in de praktijk nodig is. Qua performance is er veel gewonnen: de nieuwe webshop en beheeromgeving werken heel snel.

Een mooie uitdaging in dit project is het grote assortiment van de webshop. Alle producten dienen gemakkelijk gevonden te kunnen worden door zowel Nederlandstalige als Duitstalige bezoekers, maar ook door Google. Daarnaast was dit voor ons de eerste internationale samenwerking. We zijn dan ook zeer tevreden dat we ondanks de taalbarrière een stijlvolle webshop gerealiseerd hebben.

Techniek

Backend

Icon Laravel Laravel

Frontend

Icon Vue Vue

Bijzonderheden

Koppelingen met vervoerder
Koppeling betaalprovider
Koppeling leverancier