Logo PLint-sites PLint-sites Maatwerk websites, webshops en applicaties

Automatisering

Tijdsbesparing
Automatiseer eenvoudige, regelmatig terugkerende taken zodat je tijd over houdt voor zaken die er echt toe doen.

Optimalisatie
Meer efficiƫntie door bedrijfsprocessen te optimaliseren met een webapplicatie.

Maatwerk
Een maatwerk applicatie sluit perfect aan bij de workflow van je bedrijf.

Schaalbaar en modulair
Makkelijk uitbreidbaar, zodat de applicatie meegroeit met je bedrijf.

Gemak
Voorkom onnodige fouten door workflows te vereenvoudigen. Wel zo makkelijk!

Inzicht
Altijd realtime inzicht in belangrijke statistieken zoals productie, omzet en planning.

Offerte voor webdesign aanvragen
 

Tijdsbesparing

Automatisering is de oplossing wanneer je regelmatig te maken hebt met administratieve werkzaamheden die je steeds weer (handmatig) moet herhalen. Je kan hierbij denken aan het maken van facturen voor de afnemers van je producten, het invoeren van betalingsgegevens in je boekhoudprogramma, of het bijwerken van planningen.

Optimaliseer deze processen met een webapplicatie, zodat deze taken in de toekomst automatisch uitgevoerd worden. Zo houd je tijd over voor de dingen waar je bedrijf echt om draait.

Maatwerk

Ondanks dat er diverse kant-en-klaar tools beschikbaar zijn om je het leven makkelijker te maken, is het de vraag of de gekozen tool echt aansluit bij jouw workflow en of je er alles mee kunt wat je zou willen. Zo'n tool is immers gebouwd voor de massa. Een maatwerk oplossing biedt dan uitkomst. Enkel die processen die voor je bedrijf noodzakelijk zijn worden geautomatiseerd, zodat de tool perfect aansluit bij je bedrijf.

Schaalbaar en uitbreidbaar

Een bedrijf is continu in ontwikkeling en de tools die je gebruikt moeten met je bedrijf mee kunnen bewegen. Daarom zetten wij webapplicaties zo op dat ze schaalbaar en uitbreidbaar zijn. Of er nu extra personeel bijkomt of er extra functionaliteit gewenst is, de tool passen we eenvoudig aan aan de nieuwe behoeften van je bedrijf. Een veelgevraagde uitbreiding is de koppeling met een externe dienst. Zo zal een webshop bijvoorbeeld het versturen van pakketten willen automatiseren, of de verstuurde facturen automatisch in zijn boekhoudprogramma terug willen zien.

Gemak en inzicht

Onze webapplicaties zijn eenvoudig in gebruik voor alle medewerkers. Dit betekent dat er minder fouten worden gemaakt omdat de workflows eenvoudig en snel te leren zijn! Daarnaast kunnen we de tool voorzien van een dashboard waarin de belangrijkste metrics van je bedrijf worden weergegeven. Hiermee heb je altijd en overal real-time inzicht in belangrijke bedrijfsprocessen.

Voorbeelden van onze webapplicaties

Offerte aanvragen

Heb jij ook een fantastisch idee voor een webapplicatie? Mail ons of vul onderstaand formulier in om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Velden met een * zijn verplicht.

Overige diensten

Bekijk ook de overige diensten van PLint-sites: