Onze visie op webdevelopment

Een succesvolle website, webshop of webapplicatie ontwikkel je samen. Wij zijn experts op het gebied van webdevelopment, maar jij kent je klanten en de branche waarin je werkzaam bent. Wanneer we deze kennis combineren, kunnen we iets ontwikkelen waar je echt wat aan hebt. Duidelijke en prettige communicatie is hierbij van groot belang, evenals het stellen van doelen. Hoe beter we weten wat je met je website probeert te bereiken, of welk vraagstuk je met een webapplicatie op probeert te lossen, hoe beter we kunnen helpen met het vinden van de juiste oplossing en het ontwikkelen van de juiste software.

Of het nu gaat om een eenvoudige website, een uitgebreide webshop of een complexe webapplicatie, je bouwt ze zelden in één keer. Het is bijna onmogelijk om ieder aspect van de applicatie van te voren in voldoende detail uit te werken. Vaak bedenk je, als je het resultaat eenmaal ziet, hoe het nóg beter kan. Daarnaast ontwikkelt je bedrijf zich en zal een website of applicatie met je bedrijf mee moeten groeien. Ook de techniek staat niet stil. Er komen continu nieuwe mogelijkheden beschikbaar die je kunt benutten om je concurrentie voor te blijven.

We zien webdevelopment dan ook als een continu proces en houden hier al tijdens de ontwikkeling rekening mee. We beginnen bij de basis en zetten deze breed en schaalbaar op. Hier kunnen we vervolgens uitbreidingen en verfijningen op toepassen, zodat het resultaat perfect aansluit bij je wensen. En mochten deze in de toekomst (of tijdens het ontwikkelproces) wijzigen, dan passen we de applicatie hierop aan.

Waarom maatwerk?

We ontwikkelen websites, webshop en webapplicaties op maat. Onze ervaring is dat een tool die ontwikkeld is voor een grote groep gebruikers, zelden goed genoeg aansluit bij de wensen van een individu. In de praktijk houdt dat in dat je concessies moet doen in je manier van werken. Met een maatwerk oplossing draaien we het om: jouw wensen en workflow zijn het uitgangspunt en wij ontwikkelen de tools die daar perfect op aansluiten.

Technieken

We werken voornamelijk met het PHP framework Laravel (backend) en het Javascript framework Vue (frontend). Deze frameworks zijn zo opgezet, dat we ons volledig kunnen focussen op de ontwikkeling. Randzaken die wel belangrijk zijn, maar bijvoorbeeld voor iedere project hetzelfde zijn worden door deze frameworks geregeld. Zo kunnen wij onze tijd en energie gebruiken voor de ontwikkeling van mooie websites en handige features.

Lees verder over PLint-sites