Maatwerk Een online platform speciaal ontwikkeld voor jouw concept. Met alle functionaliteit die jij nodig hebt.

Uitbreidbaar Modulariteit en schaalbaarheid zijn de sleutelwoorden: start eenvoudig en breid uit als het aantal gebruikers groeit.

Online dienstverlening Dienstverlening vindt steeds vaker online plaats. Denk eens aan Uber of AirBnB...

Bevorder klantcontact Maak het je klanten gemakkelijk en geef ze de mogelijkheid zaken direct te regelen via een klantportal.

Mensen samenbrengen Laat mensen met elkaar in contact komen via een forum of community website.

Vraag en aanbod Breng vraag en aanbod online bij elkaar met een veilingsite, vacature platform of marktplaats.

Voorbeelden van onze online platforms

Screenshot online platform babychart BabyChart

BabyChart

Bij BabyChart draait het allemaal om de groei en ontwikkeling van jouw kind(eren). Na het aanmaken van een profiel kan je voor elk kind regelmatig hun lengte en gewicht invoeren om zo een mooie groeigrafiek te creëren.

Lees verder...
Screenshot online platform Intodrives Intodrives

Intodrives

Online platform waar klanten hun kandidaten een psychologische scan kunnen laten doen om te helpen bij het in kaart brengen van de drijfveren van de kandidaat.

Lees verder...
Screenshot online platform Koersspel Koersspel

Cycling Story Koersspel (sporttoto)

Stel voor de grote wielerrondes jouw ideale team samen. Behaal punten als jouw renners bij de eerste 10 komen en zie jouw plaats in het dag- of algemeen klassement van dag tot dag fluctueren.

Lees verder...

Eindeloze mogelijkheden

Met een online platform kan je alle kanten op. Misschien dat de term nog wat onbekend klinkt, maar inmiddels zijn er heel wat platforms te vinden op het internet. Veel van de recent opgekomen grote tech bedrijven bieden in feite een online platform aan. Denk hierbij aan Uber, AirBnB en (al wat ouder) Marktplaats.

Eigenlijk is 'online platform' een verzamelnaam voor allerlei websites waarop online diensten aangeboden worden. Een voorbeeld is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, zoals op een veilingwebsite of een website waar recruiters en professionals elkaar kunnen vinden. Een platform kan ook gericht zijn op een individu. Zo zijn er diverse populaire platforms waarop je je sportieve activiteiten kunt bijhouden en analyseren. Daarnaast zijn er steeds meer bedrijven die een platform laten ontwikkelen als extra service voor hun klanten, bijvoorbeeld om klanten zelf direct afspraken in te kunnen laten plannen of een reservering te laten maken.

Gebruiksvriendelijk op elk apparaat

Afhankelijk van het doel van het platform en de gebruikers is het van belang dat het platform op de juiste schermformaten gebruiksvriendelijk en intuïtief werkt. Sommige platforms worden vooral gebruikt door kantoormedewerkers met een desktop computer of laptop, terwijl andere juist gebruikt worden door smartphone gebruikers die onderweg zijn. Omdat er op het kleine scherm van een smartphone veel minder informatie getoond kan worden, zorgen we voor een gebruiksvriendelijke interface voor alle doelgroepen.

Maatwerk voor jouw bedrijf

Ieder concept is uniek en daarom maken we een online platform op maat. Of het nu gaat om een nieuw idee, of om een uitbreiding van bestaande dienstverlening, we zorgen ervoor dat het platform perfect aansluit bij jouw bedrijf. We ontwikkelen het platform met moderne technieken, waarbij we de schaalbaarheid en uitbreidbaarheid niet uit het oog verliezen. Zo kan het platform met je bedrijf mee groeien.

Offerte aanvragen

Heb jij ook een fantastisch idee voor een online platform? Mail ons of vul onderstaand formulier in om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Overige diensten

Bekijk ook de overige diensten van PLint-sites: