De toekomst is mobiel Maak het smartphone gebruikers gemakkelijk met een webapp.

Service en gemak Bied je klanten extra service en gemak met een gebruiksvriendelijke webapp.

Onderscheidend Onderscheid je van concurrenten door een webapp aan te bieden.

Maatwerk We leveren maatwerk zodat de app perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Schaalbaar en uitbreidbaar Extra functionaliteit gewenst door jou of je klanten? De app is makkelijk uitbreidbaar.

Kosten besparend Progressive Web Apps (PWA) maken gebruik van één codebase, waardoor je kosten bespaart.

Voorbeelden van onze webapps

Logo van Solo Cooking Solo Cooking

Solo Cooking

Solo Cooking is een moderne single page application (SPA) gebouwd met het Javascript framework Vue. Het resultaat is een supersnelle website waarop je gemakkelijk lekkere recepten voor 1 persoon kunt vinden.

Lees verder...
Screenshot webapp Librarian Librarian

Librarian

Je boekencollectie in je broekzak. Dat is de web app Librarian in het kort. Houdt eenvoudig bij welke boeken thuis in de kast staan en welke je al gelezen hebt.

Lees verder...
Screenshot progressive webapp PLint App PLint App

PLint App

De PLint App geeft ons een duidelijk overzicht van actiepunten, gewerkte uren en omzet van ons bedrijf. Omdat de app werkt op onze smartphones hebben we inzicht op ieder moment, zowel op kantoor als daarbuiten.

Lees verder...

De smartphone: het apparaat van nu en de toekomst

Alle web statistieken laten het de laatste jaren al zien: steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om websites te bezoeken. Hoe mooi zou het zijn als je naast je website ook een app aan kunt bieden aan je klanten?

In het verleden was het noodzakelijk om een website en een app afzonderlijk van elkaar te (laten) bouwen. Met hoge kosten tot gevolg voor zowel de initiele ontwikkeling als mogelijke uitbreidingen. Tegenwoordig zijn er progressive webapps. Eigenlijk is dit 'gewoon' een website, maar op een smartphone gedraagt deze website zich als een echte app. Je website en app worden geschreven in dezelfde programmeertaal en dat levert een aanzienlijke besparing op van kosten en ontwikkeltijd.

Wees onderscheidend met extra service en gemak

Ondanks dat de techniek achter webapps al enkele jaren beschikbaar is, zie je ze nog niet heel veel. Dit is dus een mooie gelegenheid om je als bedrijf te onderscheiden van je concurrentie. Met een gebruiksvriendelijke, intuïtieve webapp bied je je klanten extra service en gemak. Zo kan een klant bijvoorbeeld met één klik de app op het homescreen van zijn smartphone installeren om de webapp vervolgens makkelijk te kunnen gebruiken. Of was het nu de website? Want met een webapp verdwijnt eigenlijk het verschil tussen een website en de traditionele app.

Een webapp speciaal voor jouw bedrijf

We ontwikkelen webapps op maat, zodat de webapp perfect aansluit bij jouw bedrijf. Niemand weet precies wat de toekomst brengt en als je bedrijf groeit, moet je webapp mee kunnen groeien. Daarom bouwen we de app op zo'n manier, dat deze schaalbaar en makkelijk uitbreidbaar is. Zo kunnen we starten met een eenvoudige webapp om deze vervolgens uit te breiden met extra functionaliteit zodra dit gewenst is.

Offerte aanvragen

Heb jij ook een fantastisch idee voor een webapplicatie? Mail ons of vul onderstaand formulier in om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Overige diensten

Bekijk ook de overige diensten van PLint-sites: