Een portfolio website is ideaal voor bijvoorbeeld kunstenaars en fotografen. Zij laten hun werk immers voor zich spreken. Scherpe afbeeldingen, mooie foto's en een strak design vormen de basis voor dit type website.

PLint-sites heeft diverse portfolio websites ontwikkeld met verschillende technieken. Zo hebben we voor Tjelpanja - Art & Spiritual een portfolio website ontwikkeld met het populaire CMS WordPress. Eén van de grote voordelen van WordPress is dat je je website zelf kunt beheren en nieuwe kunstwerken toe kunt voegen. We hebben een speciaal thema voor portfolio websites gekozen om de kunstwerken extra in het zonnetje te zetten. Daarnaast zorgen de blogs voor een betere vindbaarheid (SEO) van de website.

Voor Edith Snoek en Ineke Tesselaar hebben we een maatwerk portfolio website ontwikkeld. We hebben deze websites voorzien van een uniek ontwerp waarin het portfolio optimaal tot zijn recht komt.

Portfolio websites ontwikkeld door PLint-sites

Edith Snoek

portfolio website Edith Snoek

De website van beeldend kunstenaar Edith Snoek is een typisch voorbeeld van ‘less = more’. Een simpele header met een beknopt menu zorgen ervoor dat de focus volledig op haar kunstwerken ligt. De schilderijen zijn gegroepeerd in series, maar van ieder schilderij is een full screen variant te zien, zodat de details van de kunstwerken goed te zien zijn.

Reactie van Edith Snoek
"Leonie houdt nu al bijna 4 jaar voor mij mijn website bij. Ik ben daar erg blij en tevreden over. Leonie reageert altijd snel en accuraat en denkt, indien nodig, ook met me mee. Als kunstenaar kan je niet zonder een goede website. Die heb ik dus, en daar ben ik erg blij mee. Complimenten!"

Bekijk de website van Edith Snoek


Tjelpanja - Art & Spiritual

portfolio website Anja Tjelpa

Voor kunstenaar Anja Tjelpa hebben wij begin 2017 de website 'Tjelpanja - Art & Spiritual' ontwikkeld. Via de WordPress beheeromgeving voegt ze zelf regelmatig foto’s van nieuwe kunstwerken toe. Daarnaast schrijft Anja met veel enthousiasme blogs over spirituele onderwerpen waarmee ze een groot publiek bereikt.

Omdat kunst niet beperkt hoeft te blijven tot Nederland, is deze website tweetalig opgezet.

Bekijk Tjelpanja


Ineke Tesselaar

portfolio website Ineke Tesselaar

Voor beeldend kunstenaar Ineke Tesselaar hebben wij in het voorjaar van 2016 de website volledig vernieuwd. Voor Ineke is het belangrijk dat haar kunstwerken goed tot hun recht komen en je gemakkelijk kunt zien waar zij exposeert. Dit hebben we gedaan met een one-page website, waarin de verschillende blokken onder elkaar staan op één pagina en bereikt kunnen worden via het menu of door te scrollen.

Reactie van Ineke Tesselaar
"Vorige week is mijn nieuwe website online gegaan, wat ben ik er blij mee. Met de mensen van PLint-sites, Leonie en Pim, heb ik heel fijn samengewerkt, wanneer ik weer een probleempje verzon, losten zij het op. Hierbij was de communicatie effectief en heel prettig. De nieuwe website geeft ook een goede drive aan mijn werk als beeldend kunstenaar. Het publiek wil mijn schilderijen zien en dat kan nu ook op mobiel en tablet, snel en handig en dat is in de kunstsector een pre."

Bekijk de website van Ineke Tesselaar