Online vragenlijst met rapportage

De samenwerking met Intodrives gaat al enkele jaren terug. Waar we de oorspronkelijke applicatie in 2014 in WordPress ontwikkeld hebben, hebben we de applicatie in 2019 herbouwd met het Laravel framework. Dit zorgt voor een nog stabielere applicatie die bovendien zeer schaalbaar en uitbreidbaar is en zodoende mee kan groeien met de ambities van Intodrives.

Onze rol

  • Ontwikkeling platform
  • Sparring partner
De homepage van de website van Intodrives

Het hart van deze webapplicatie is de Drijfverenscan. Deze scan, die bijvoorbeeld ingezet kan worden bij loopbaantrajecten, geeft adviseurs en coaches de mogelijkheid om inzicht te krijgen in wat hun kandidaten motiveert en waar ze goed tot hun recht komen. Na het invullen van een reeks vragen door de kandidaat wordt er op basis van de antwoorden en een complex (geheim) algoritme automatisch een uitgebreide rapportage gegenereerd. Hierin worden de resultaten gevisualiseerd in grafieken en tabellen en toegelicht met uitleg. Deze rapportage kan de adviseur gebruiken bij zijn advies aan de kandidaat.

De ontwikkeling van de Drijfverenscan hebben we met veel plezier gedaan. Gwendolyn en Rob hebben ons steeds het gevoel gegeven onderdeel te zijn van het Intodrives team. Hun enthousiasme en vertrouwen hebben bijgedragen aan een prettige samenwerking en toekomstbestendig platform.

Techniek

Backend

Icon Laravel Laravel

Frontend

Icon Vue Vue

Bijzonderheden

Generatie van PDF rapporten
Automatische facturatie