Horren.com is een grote online horrenspecialist voor maatwerk horren. De bestelde horren worden door Horren.com zelf geproduceerd. Om het proces van productie, verzending, facturatie en klantcontact te stroomlijnen, hebben we een uitgebreide beheeromgeving ontwikkeld. Het is eigenlijk een combinatie van een CRM (customer relation management) en een ERP (enterprise resource planning).

Onze rol

  • Ontwikkeling webapplicatie
  • Sparring partner
  • Design
Beheeromgeving voor webshop Horren.com

Achtergrond

Begin 2014 zijn we door Horren.com benaderd om een applicatie te ontwikkelen waarmee de gegevens van een bestelling op eenvoudige, snelle wijze naar de externe verzendpartij gestuurd konden worden. Dit heeft de medewerkers van Horren.com veel handwerk bespaard en was het begin van een langdurige, prettige samenwerking. Er volgden diverse uitbreidingen en uiteindelijk de ontwikkeling van een volledige beheeromgeving in 2015 en 2016. Ook na ingebruikname van de beheeromgeving voegen we nog regelmatig uitbreidingen en extra features toe.

Uitvoering

De applicatie wordt door alle medewerkers van Horren.com gebruikt. De medewerkers in de fabriek gebruiken de webapplicatie bij het produceren van de horren. Alle productspecificaties, zoals de maat, kleur en gaassoort staan overzichtelijk bij elkaar zodat de medewerkers precies weten welk onderdeel van de hor zij moeten produceren. De klantenservice daarentegen gebruikt de applicatie om klanten zo goed mogelijk te helpen. Met handige functies zorgen we dat de klantenservice medewerkers snel de relevante gegevens van een bestelling op kunnen vragen.

Naast het automatiseren van terugkerende taken, geeft de beheeromgeving inzicht in de belangrijkste processen en (verkoop)statistieken van het bedrijf. De gegevens van alle bestellingen uit de webshop kunnen ingezien en waar nodig aangepast worden. Dit geldt zowel voor de klantgegevens als de specificaties van de bestelde horren.

Door de jaren heen zijn we ons steeds meer onderdeel gaan voelen van het Horren.com team. We staan zelfs op de groepsfoto op de website! We werken met veel plezier aan de doorontwikkeling van de applicatie, het geeft ons enorm veel voldoening dat de functionaliteit die we maken zo goed gebruikt wordt binnen het bedrijf!

Techniek

Backend

Icon Laravel Laravel

Frontend

Icon Vue Vue, jQuery, Bootstrap

Bijzonderheden

Diverse koppelingen met externe systemen
API ontwikkeling
Koppeling met telefoon systeem
Automatische pdf-document generatie

Reactie van onze klant

"Via onze webwinkel Horren.com willen we onze klanten zo snel en optimaal mogelijk bedienen. Dat kan alleen als de backend optimaal is. PLint-sites voelt perfect aan wat onze wensen zijn, en vertaalt dit naar prachtige applicaties die ons ongelofelijk veel werk en tijd uit handen nemen. Daarnaast is de samenwerking met PLint-sites ook erg fijn. Ze denken mee, doen hele goede suggesties, zijn snel, communiceren uitstekend en maken waar wat ze beloven. We zijn blij dat we voor PLint-sites hebben gekozen."