PLint-sites’ Administratie panel

Wij ontwikkelen met veel plezier webshops, webapplicaties en bedrijfssoftware voor onze klanten, maar bij het hebben van een bedrijf hoort nu eenmaal een administratie: planning, urenregistratie, facturatie, enz. Aan dit soort administratieve taken besteden we het liefst zo min mogelijk tijd en energie en daarom hebben we ons eigen administratie panel ontwikkeld.

Onze rol

  • Idee en functioneel ontwerp
  • Design
  • Ontwikkeling webapplicatie
Planningsdeel van het administratiepanel

Dit heeft geresulteerd in een superhandige applicatie die ons veel inzichten en handvatten geeft om ons werk te kunnen doen en de administratie zoveel mogelijk vereenvoudigt. Inmiddels kunnen we niet meer zonder. We moeten er niet aan denken om terug te gaan naar de beginperiode van PLint-sites toen we alle administratie nog in excel bestanden deden...

Ons administratie panel is de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. We begonnen met een simpele opzet waarin we actiepunten bijhielden, vervolgens hebben we de applicatie uitgebreid met een urenregistratie- en facturatie module. Uiteindelijk kon ook een planningsmodule, deels gebaseerd op de actiepunten die we al bijhielden en een koppeling met Trello, niet ontbreken.

Eén van de meest recente uitbreidingen is de ontwikkeling van een echte app die ervoor zorgt dat we de belangrijkste functies van het administratie panel ook gemakkelijk om onze smartphones kunnen gebruiken.

Techniek

Backend

Icon Laravel Laravel

Frontend

Icon Vue Vue

Bijzonderheden

Diverse koppelingen met externe tools