Demo projecten ontwikkeld door PLint-sites

Als developer moet je meegaan met de tijd, maar wat betekent dat precies? Bij PLint-sites hebben we gekozen voor een specifieke set aan technologieën die we gebruiken. Echter, dat wil niet zeggen dat we niet om ons heenkijken als er iets nieuws en vooral beters voorbij komt.

Login pagina voor de PLint app

Nieuwe tools en technologie moet je je eerst eigen maken. En hoe kan dat beter dan in een demo project. Online vind je overal de typische todo applicaties. Niet voor niks, want een todo app bevat veel technieken die je in specifiekere projecten ook altijd tegen komt. Alleen ze zijn wel een beetje saai. Daarom proberen we nieuwe technieken uit in demo's. En die demo's willen we met de PLint PLayground website voor het voetlicht plaatsen.

Onze rol

  • Idee en ontwerp
  • Ontwikkeling website
  • Project management

Single Page App met Inertia

De PLint PLayground website is een Single Page Application (SPA) die gebouwd is met Laravel en Vue. We gebruiken het Inertia framework dat als een geweldige lijm fungeert tussen Laravel en Vue. Zo lijkt het alsof je een 'ouderwetse' website ontwikkeld, maar under-the-hood wordt dat omgezet in een state of the art SPA

Techniek

Frontend

Icon Vue Vue