Logo PLint-sites PLint-sites Maatwerk websites, webshops en applicaties

WordPress website

Een WordPress website is ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven die graag zelf het heft in handen nemen. Na het opzetten van de basis kun je namelijk snel aan de slag met je eigen teksten en afbeeldingen.

Door gebruik te maken van een thema kunnen de kosten voor het design goed in de hand gehouden worden. Er zijn talloze thema's in omloop die je kunnen inspireren. Om toch een unieke uitstraling te creëren die past bij jou en je bedrijf, configureren we het thema geheel naar jouw wensen. Teksten en afbeeldingen pas je vervolgens zelf aan dankzij de slimme editor van WordPress. Het zijn vaak de kleine dingetjes die je website tot een succes maken: "The devil is in the details." Gelukkig is PLint-sites er om je te helpen.

Hieronder vind je enkele websites die we ontwikkeld hebben in WordPress. Wil je meer weten over de mogelijkheden van WordPress? Lees dan verder over het WordPress CMS of de ontwikkeling van WordPress plugins.

WordPress websites ontwikkeld door PLint-sites

Uitvaartverzorging Van Tellingen

Wordpress website Uitvaartverzorging Van Tellingen

Voor de website van Uitvaartverzorging Van Tellingen is gekozen voor rust. Een uitvaartonderneming staat mensen bij in moeilijke tijden en dat zie je terug in een website die vertrouwen en waardigheid uitstraalt. Er is daarom gekozen voor warme kleuren en mooie, grote afbeeldingen. Het telefoonnummer is altijd in beeld, handig voor het geval je ze nodig hebt!

Bekijk de website van Uitvaartverzorging Van Tellingen


Kremers BV

Wordpress website Kremers BV

Kremers BV verkoopt bodemverharders voor o.a. projecten van Verkeer en Waterstaat. Dit is een robuust product en daar spelen we op in met stoere kleuren, afbeeldingen en tekst. Deze website is bovendien meertalig omdat de verkoop ook in het buitenland plaatsvindt: er zijn maar liefst 4 talen.

Bekijk de website van Kremers BV


RD Benelux

Wordpress website RD Benelux

De website van RD Benelux springt eruit door de grote hoeveelheid informatie: er zijn zo'n 100 pagina's over geprefabriceerde woningen. Een logische indeling is dan noodzakelijk. Dit hebben we gedaan door de verschillende pagina's onder te verdelen in categorieën die stuk voor stuk worden ontsloten door het menu. Voor de duidelijkheid is gekozen voor een menu structuur van twee lagen diep.

Bekijk de website van RD Benelux


Stichting Honswijk Everdingen

Wordpress website Stichting Honswijk Everdingen

De stichting Honswijk Everdingen beheert twee van forten uit de Hollandse Waterlinie. Via de website kan je reserveren voor een rondleiding bij één van de forten! Hiertoe hebben we in de WordPress beheeromgeving een plugin geconfigureerd die het beheer van de aanmeldingen voor de rondleidingen gemakkelijk maakt.

Bekijk de website van Stichting Honswijk Everdingen


Texti

Wordpress website Texti

De website van Texti is gebaseerd op een van de standaard thema's van WordPress. We hebben dit thema zodanig aangepast dat de laatste blogberichten keurig op de homepage verschijnen. Hiertoe was het noodzakelijk om het template voor de homepage op maat te maken. Ook dit soort (deel)maatwerk kan bij PLint-sites!

Bekijk de website van Texti


A & B Administratie en belastingadvies

Wordpress website A & B Administratie en belastingadvies

Voor de website van A & B Administratie en belastingadvies is gekozen voor een zakelijke uitstraling. Ook deze website is gebaseerd op een standaard thema dat we volledig hebben gecustomized. Dit geeft de website een eigen karakter. Er is een nieuwsbrief plugin ontwikkeld om gemakkelijk nieuwsbrieven uit te kunnen sturen.

Bekijk de website van A & B Administratie en belastingadvies


Ook een WordPress website?

Vertel de wereld wie je bent en wat je doet met een WordPress website van PLint-sites. We bespreken graag de mogelijkheden!