Logo PLint-sites PLint-sites Maatwerk websites, webshops en applicaties

Online vragenlijst met rapportage

Intodrives biedt een online vragenlijst aan die kandidaten kunnen invullen: de drijfverenscan. Deze scan kan bijvoorbeeld ingezet worden door bedrijven die inzicht willen verkrijgen in wat hun medewerkers motiveert en waar ze goed tot hun recht komen. Na het invullen van een reeks vragen wordt er automatisch een uitgebreide rapportage gegenereerd.

Onze rol

  • Webdevelopment
  • Sparring partner
De homepage van de website van Intodrives

Aanpak

Intodrives heeft voor ons een lijst met wensen opgesteld die het platform zou moeten bevatten. Wij hebben deze wensen vervolgens gestructureerd en vertaald naar functionaliteit die concreet geïmplementeerd kan worden. Het systeem is gebaseerd op het WordPress CMS. Voor deze webapplicatie hebben we WordPress uitgebreid met op maat gemaakte modules, waaronder een online vragenlijst met automatische rapportage, automatische facturatie en beheermogelijkheden voor gebruikers in verschillende rollen.

Uitvoering

Het hart van deze webapplicatie is zonder meer de drijfverenscan waarbij kandidaten online een vragenlijst invullen. Bij de ontwikkeling van deze vragenlijst hebben we sterk rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid op verschillende apparaten. Per antwoord worden scores toegekend en aan het einde van de scan wordt er een totaalscore berekend op grond van een complex (en geheim) algoritme. Vervolgens wordt automatisch een PDF rapportage opgebouwd waarin de resultaten van de scan worden gevisualiseerd met behulp van grafieken en tabellen.

Ook voor de beheerders bevat het platform handige functionaliteit. Zo hebben we een module ontwikkeld waarmee zij inzicht hebben in de aantallen scans en rapportages die door hun klanten gebruikt zijn en kunnen zij diverse gegevens met één klik exporteren naar een excel bestand voor verder onderzoek.

Techniek

Backend

Frontend

Build pipeline

  • Git
  • Bitbucket

Tools

  • PDF rapportage

Wil jij ook een online platform?

In veel branches zijn vragenlijsten en enquetes nodig. PLint-sites heeft de benodigde ervaring om deze via een online platform of webapp beschikbaar te maken, zodat een enquete op elke plek en ieder apparaat ingevuld kan worden. Ook voor het verwerken van de antwoorden, de implementatie van een algoritme voor het berekenen van een score en het genereren van nette rapportages zit je bij ons goed!