Logo PLint-sites PLint-sites Maatwerk websites, webshops en applicaties

Uitgebreide beheeromgeving voor webshop

Horren.com is de grootste online horrenspecialist voor hordeuren, raamhorren en horlamellen. In de webshop kan je eenvoudig een hor bestellen met de door jouw gewenste eigenschappen. Dit hor wordt vervolgens op maat gemaakt en thuisbezorgd. Om het proces van productie, verzending, facturatie en klantcontact te stroomlijnen, hebben we voor Horren.com een uitgebreide beheeromgeving ontwikkeld.

Onze rol

 • Webdevelopment
 • Sparring partner
 • Design
Beheeromgeving voor webshop Horren.com

Achtergrond

Begin 2014 is PLint-sites benaderd door Horren.com om een applicatie te ontwikkelen waarmee de gegevens van een bestelling op eenvoudige wijze naar de externe verzendpartij gestuurd konden worden. Dit heeft de medewerkers van Horren.com veel handwerk bespaard. De samenwerking heeft geleid tot diverse uitbreidingen en uiteindelijk de ontwikkeling van een volledige beheeromgeving in 2015 en 2016. Ook na ingebruikname van de beheeromgeving voegen we nog regelmatig uitbreidingen en extra features toe.

Uitvoering

De gegevens van alle bestellingen uit de webshop, kunnen in deze zeer uitgebreide beheeromgeving worden ingezien. Indien nodig kunnen de gegevens aangepast worden door de beheerder. Mocht een klant bijvoorbeeld een foutje gemaakt hebben bij het opmeten van de raamopening, dan kunnen de specificaties van de producten in de bestelling aangepast worden. Hetzelfde geldt voor de klantgegevens, zoals (e-mail)adressen en telefoonnummers. Daarnaast kunnen bestellingen eenvoudig worden gesorteerd op bijvoorbeeld status en datum van verzending.

De medewerkers in de fabriek gebruiken de webapplicatie bij het produceren van de horren. De productspecificaties, zoals de kleur van de hor en het gaastype, staan overzichtelijk bij elkaar zodat de medewerkers efficiƫnt te werk kunnen gaan. Als alle producten in een bestelling gereed zijn, is deze klaar voor verzending. De koppeling met de externe vervoerder zorgt ervoor dat de gegevens automatisch bij de vervoerder komen. Nadat de klant zijn bestelling heeft ontvangen volgt de factuur automatisch.

Voor de beheerders hebben we diverse overzichten gecreƫerd zodat er altijd inzicht is in de verkoopstatistieken. Ook handig zijn de overzichten ten behoeve van de BTW aangiftes.

Techniek

Backend

 • Icon Laravel Laravel
 • Icon PHP PHP
 • MySQL
 • Cronjobs
 • API ontwikkeling
 • Betaalkoppeling

Frontend

Build pipeline

Tools

 • Trello
 • PDF rapportage

Reactie van onze klant

"Via onze webwinkel Horren.com willen we onze klanten zo snel en optimaal mogelijk bedienen. Dat kan alleen als de backend optimaal is. PLint-sites voelt perfect aan wat onze wensen zijn, en vertaalt dit naar prachtige applicaties die ons ongelofelijk veel werk en tijd uit handen nemen. Daarnaast is de samenwerking met PLint-sites ook erg fijn. Ze denken mee, doen hele goede suggesties, zijn snel, communiceren uitstekend en maken waar wat ze beloven. We zijn blij dat we voor PLint-sites hebben gekozen."

Deze beheeromgeving heeft betrekking op de webshop Horren.com.

Bekijk hier de website van onze klant:

Ook een automatiseringsproject?

Is je interesse gewekt om jouw interne bedrijfsprocessen te versnellen? Laten we gezamenlijk een automatiseringsproject starten om regelmatig terugkerende werkzaamheden te optimaliseren. We bespreken graag de mogelijkheden!