Menu Logo PLint-sites PLint-sites Webdesign en Webapplicaties
logo PLint-sites

PLint-sites

Webdesign - Webapplicatie klein pijltje

Portfolio website

Op een portfolio website staat, zoals de naam al zegt, het portfolio centraal. Dit type websites is ideaal voor bijvoorbeeld kunstenaars en fotografen: zij laten hun werk gewoon voor zich spreken! Scherpe afbeeldingen en foto's zijn dan ook een must voor een strak design. Toch moeten ook de teksten niet vergeten worden, want deze zijn voor de vindbaarheid via zoekmachines van groot belang.

Afhankelijk van je wensen maken we een portfolio website volledig voor jou op maat, of maken we gebruik van het populaire CMS WordPress. In beide gevallen kan je de website zelf beheren, zodat je eenvoudig nieuwe werken toe kan voegen.

Voor een maatwerk website kan je je eigen ontwerp aanleveren, of schakelen we een gespecialiseerde designer in. Dit resulteert in een unieke website waarin je portfolio optimaal tot zijn recht komt. Heb je een kleiner budget dan is een website op basis van WordPress een goede keuze. Er zijn tal van speciale thema’s beschikbaar voor portfolio websites om de afbeeldingen in het zonnetje te zetten. Zo'n thema configuren we vervolgens zo, dat jouw werk hierin goed uitkomt.

Portfolio websites ontwikkeld door PLint-sites

Tjelpanja - Art & Spiritual

portfolio website Anja Tjelpa

Voor kunstenaar Anja Tjelpa hebben wij begin 2017 de website 'Tjelpanja - Art & Spiritual' ontwikkeld. Op deze portfolio website kan Anja eenvoudig nieuwe kunstwerken plaatsen via de WordPress beheeromgeving. Daarnaast zijn hier blogs te lezen over diverse spirituele onderwerpen.

Omdat kunst niet beperkt hoeft te blijven tot Nederland, is deze website tweetalig opgezet.

Bekijk Tjelpanja


Ineke Tesselaar

portfolio website Ineke Tesselaar

Voor beeldend kunstenaar Ineke Tesselaar hebben wij in het voorjaar van 2016 de website volledig vernieuwd. Omdat enkel het werk, de exposities en een contactformulier gewenst waren, hebben we gekozen voor een one-page site. De verschillende blokken staan onder elkaar op één pagina en kunnen via het menu bereikt worden of door te scrollen.

De kunstwerken worden in een ronddraaiende slider getoond. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat ieder kunstwerk in de juiste verhoudingen wordt getoond.

Reactie van Ineke Tesselaar
"Vorige week is mijn nieuwe website online gegaan, wat ben ik er blij mee. Met de mensen van PLint-sites, Leonie en Pim heb ik heel fijn samengewerkt, wanneer ik weer een probleempje verzon, losten zij het op. Hierbij was de communicatie effectief en heel prettig. De nieuwe website geeft ook een goede drive aan mijn werk als beeldend kunstenaar. Het publiek wil mijn schilderijen zien en dat kan nu ook op mobiel en tablet, snel en handig en dat is in de kunstsector een pre."

Bekijk de website van Ineke Tesselaar


Edith Snoek

portfolio website Edith Snoek

Voor de website van beeldend kunstenaar Edith Snoek is gekozen voor een traditionele opzet. Op de homepage staat een werk centraal, op de portfolio pagina worden alle kunstwerken in een grid getoond waarbij een klik op een thumbnail een grote afbeelding in beeld brengt.

Reactie van Edith Snoek
"Leonie houdt nu al bijna 4 jaar voor mij mijn website bij. Ik ben daar erg blij en tevreden over. Leonie reageert altijd snel en accuraat en denkt, indien nodig, ook met me mee. Als kunstenaar kan je niet zonder een goede website. Die heb ik dus, en daar ben ik erg blij mee. Complimenten!"

Bekijk de website van Edith Snoek


Ook een portfolio website?

Laat je werk voor je spreken met een portfolio website van PLint-sites. We bespreken graag de mogelijkheden!